Veranda op maat

veranda-op-maat

Volgens ons is een veranda of een terrasoverkapping de mooiste aanwinst voor uw tuin. Het is een verlengstuk van uw woning en doordat het overdekt is, heeft u er vier seizoenen per jaar plezier van! Daarnaast kunt u de veranda inrichten, zoals u zelf wilt. Als u de inrichting van het huis laat doorlopen naar de overkapping, dan wordt deze een verlengstuk van uw woonkamer. Kiest u juist voor een meer natuurlijke inrichting, dan haalt u de tuin naar ‘binnen’.

Optimaal genieten van het buitenleven

Hoe u het ook inricht, kies voor een comfortabele loungebank en warme verlichting. Een openhaard is in de koudere maanden geen overbodige luxe en met een buitenkeuken in uw veranda maakt u de heerlijkste gerechten. Een veranda of een terrasoverkapping moet immers een plek zijn, waar u optimaal van kunt genieten met uw partner, uw gezin en met vrienden en familie.

Wij maken uw veranda helemaal op maat. Nadat we bij u aan tafel al uw wensen hebben doorlopen, maken wij een offerte dat bij uw budget past. Van concept tot realisering zijn wij uw partner, zodat we er zeker van zijn dat u de veranda krijgt die u wilt en waar u nog jaren plezier van heeft!

Ook optimaal van het buitenleven genieten? Laten we een afspraak maken! Bel ons op 06 48 77 20 19.